❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
sigikid ® Push ring Rosalie Rose
Variant:
  • sigikid ® Push ring Rosalie Rose
  • sigikid ® Gribering Forest Fox

Pris
147 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291899

EAN: 4001190392759

sigikid ® Push ring Rosalie Rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ROSALIE ROSE - den muntre kanin med det lyserøde blomsterudseende får små pigers hjerter til at slå hurtigere.

Fra en dummy-aftørring til en musikboks og et dummy-bånd kan alle artikler, der vedrører babyers og småbørns behov, fundet i denne gave-serie.

De ca. 13 cm høj grebring er ideel til små babyhænder og er derfor det perfekte legetøj til babyens første vågne faser. Gribelegetøjet består af to dele, som er forbundet med hinanden med velcro: Den vidunderligt glatte ring af bøgetræ og den nuttede bløde kanin, som også kan bruges separat som en fingerdukke. Ud over bøgetræringen giver håndvåben og de lange ører babyen yderligere muligheder for at forstå.

Kombinationen af ??forskellige materialer giver haptisk variation og hjælper de yngste børn med at udvikle motoriske færdigheder. En speciel sjov funktion er den indbyggede rasling - en vidunderlig belønning for vellykkede gribende forsøg.
Dyrets ansigt er kærligt broderet i hånden. Hovedet er blødt fyldt med hygiejnisk polyester bomuldsuld. Halstørklædet er fastgjort, så det ikke er muligt at synke. De hyggelige bløde stoffer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C.
Bøgens ring kan fjernes og rengøres med en fugtig klud inden vask. Babylegetøjet anbefales til at gribe, rasle og spille fra den 3. måned af livet Design. sigikid

Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi har gjort familiernes verden mere kram og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde) : 15 x 9 x 5 cm
  • materiale udvendigt: 63% polyester, 37% bomuld, træring af bøg
  • materiale indeni: 100% polyester
  • Pleje: Normal vaskecyklus ved 30 C, fjern trædele inden vask
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Push ring Rosalie Rose
sigikid ® Push ring Rosalie Rose
147 kr