sigikid Pony Sue: Rygsæk, stor
  • sigikid Pony Sue: Rygsæk, lille

249 kr
Pris
239 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A186266

sigikid Pony Sue: Rygsæk, stor
Fin rygsæk fra SIGIKID.

Rygsækken er en smule større end gængse børnehavetasker. Udstyret med et stabilt håndtag. Endvidere har rygsækken et hovedrum med lynlås, en fronlomme og to sidelommer

Med mange fine farver og detaljer. Skulderremmene kan nemt længdejusteres, således at rygsækken sidder optimalt. Det holdbare stof af 100% nylon er ekstremt robust, Snavsavisende og fri for kemiske lugtstoffer. Og hvis den skulle være snavset, kan du tørre børnehavetasken af med en fugtig klud. Den perfekte følgesvend til børn fra 3 år.

Detaljer:
  • Mål: 33 x 24 x 11 cm
  • Vaskbar
  • Materiale: Nylon
  • Alder: fra 4 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

sigikid Pony Sue: Rygsæk, stor
249 kr
239 kr
Top mærker