sigikid ® Play horn Forest Green Collection
NYHED Bæredygtig

sigikid ® Play horn Forest Green Collection


Pris
582 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A397489

EAN: 4001190397112

sigikid ® Play horn Forest Green Collection
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 3 måneder
 • De detaljer, der er knyttet til det aktive legetøj til at se, gribe, føle og høre, opfordrer barnet, der ligger på maven, til at løfte hovedet og opdage de spændende elementer - mens barnet ligger blødt og sikkert på den halvcirkelformede pude, som er fyldt 100 % med uld fra får.
 • Ringen af knudret bøgetræ giver haptisk variation - den er ubehandlet, glat og ligger behageligt i hånden.
 • Det søde pindsvin med pivtøj, agernet med rangle og bladene med integreret knitrende folie l aden inviterer dig til at røre ved dem.
 • Disse akustiske stimuli bringer glæde til barnet og er en god belønning for vellykkede forsøg på at gribe fat.
 • Legehornet fremmer barnets sensoriske, motoriske og kognitive færdigheder.
 • sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og et gennemtænkt design. Design
 • Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test under produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjssikkerhedsdirektivet 2009/48/EF.
Dimensioner og vægt:
 • Mål efter montering (længde x bredde x højde): 33 x 37 x 10 cm
 • Vægt: 0,35 kg
Materiale og pleje:
 • Puden overbeviser store og små med sine behagelige farver, sin børnevenlige Design og materialemixet af høj kvalitet: Den ene side er lavet af beige jacquard med et nålhjulsmønster, den anden af blødt vævet plys i kobberbrun - alle ydermaterialer er lavet af 100 % økologisk bomuld.
 • Som sædvanlig er alle stoffer af høj kvalitet og kan vaskes ved 30 °C i vaskemaskinens uldprogram.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Play horn Forest Green Collection
sigikid ® Play horn Forest Green Collection
582 kr