sigikid Pille Power Rygsæk lille
249 kr
Pris
244 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A242084

EAN: 4001190249992

sigikid Pille Power Rygsæk lille
Denne rygsæk er den perfekte følgesvend til vuggestuen, børnehaven, udflugter m.m. Rygsækken byder på masser af plads til både madpakken, drikkedunken, yndlingsbamsen og meget mere. Udstyret med et stort inderrum med doppelt lynlås, således at den kan lukkes.

Med gennemsigtig folie på bagsiden til et navneskilt m.m. Med to sidetasker af net til fx drikkedunken. Med en praktisk, lille frontlomme med lynlås. Tasken er udstyret med polstrede skulderremme, som skåner ryggen. En justerbar skulderrem og en brystsele med clip-lås sørger for at den altid altid sidder optimalt på dit barns ryg. Således sidder skulderselerne altid optimalt. Inkl. et bredt bærehåndtag. Det holdbare stof af 100% nylon er ekstremt robust, snavsavisende og fri for kemiske lugtstoffer. Og hvis den skulle være snavset, kan du tørre børnehavetasken af med en fugtig klud. Den perfekte følgesvend til børn fra 2 år.

Detaljer:
  • Mål: 25 x 22 x 11 cm
  • Materiale: 100 % Nylon
  • Vaskeinstruktion: Kan vaskes af med en fugtig klud
  • Alder: fra 2 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

sigikid Pille Power Rygsæk lille
249 kr
244 kr