sigikid ® Patchwork Fox Green
Bæredygtig
Variant:
  • sigikid ® Patchwork Enhjørning Green
  • sigikid ® Patchwork Fox Green

Pris
409 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330834

EAN: 4001190395736

sigikid ® Patchwork Fox Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale.
De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Kæledyrene Patchwork fra Green kollektionen vil overbevise både store og små med deres materialemix af høj kvalitet, behagelige farver og frem for alt deres børnevenlige Design . Den søde Patchwork ræv er lavet af brun og hvidt bamseplys med gyldengule, orange og turkise accenter og er dejlig nuttet.
Med en størrelse på ca. 40 cm og det bløde uldfyld anbefales ræven allerede til babyer fra fødslen. Det er derfor en ideel gave til fødsel eller dåb. De lange arme og ben giver det lille dyr det typiske sigikid -flick touch . Små babyhænder kan tage godt fat i det nuttede legetøj ved armene, benene og ørerne og derefter udforske det med alle deres sanser. Efterhånden som barnet bliver ældre, bliver det nuttede stykke legetøj en loyal følgesvend og legekammerat for barnet.

Den glade løve er klar til mange vidunderlige eventyr med sin lille menneskeven og har ikke noget imod at blive beskidt. Det kan nemt vaskes ved 30 °C i vaskemaskinens uldprogram. Det nuttede dyrs øjne og snude er kærligt broderet.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 40 x 14 x 13 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Rengøring: Kan vaskes ved 30 °C i uldvaskecyklus
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Patchwork Fox Green
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Patchwork Fox Green
sigikid ® Patchwork Fox Green
409 kr