sigikid ® Musical Clock Ugle Green
Bæredygtig

sigikid ® Musical Clock Ugle Green


Vejl. pris¹
335 kr
Pris
318 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330653

EAN: 4001190395439

sigikid ® Musical Clock Ugle Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og et æstetisk sofistikeret Design er de grundlæggende elementer, som sigikid lægger stor vægt på, når de skaber GREEN -serien.
Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale. De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Artiklerne i serien er ideelle som en gave til fødsel eller dåb.
Den søde 14 cm høje ugle-spilledåse med en beroligende melodi er den perfekte ledsager til babyer og småbørn. Den mekaniske spillemekanisme kan startes ved blot at trække i bøgetræsringen. Den bløde ugle fyldt med uldkugler er også velegnet til leg og kram. De mange muligheder for at gribe fat i f.eks. vingerne, de små ører og ben hjælper de små med at udvikle deres motoriske færdigheder. De forskellige bløde yderstoffer - alle af økologisk bomuld - gør spilledåsen så dejlig nuttet og sikrer en behagelig og interessant fornemmelse.
Øjnene er applikeret, og pupillerne er broderet med mørk tråd. Ved hjælp af en løkke kan legetøjet også fastgøres over vuggen eller sengen (f.eks. ved hjælp af en mobilholder fra sigikid ).

Spilledåsen leveres med en af fem søvnmelodier - tilfældigt valgt. Hvis du har spørgsmål om specielle melodier, bedes du kontakte producenten. De nuttede, bløde stoffer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinens uldprogram. For at vaske legetøjet skal du blot fjerne sikkerhedslynlåsen med en papirclips (se vejledning). Spilledåsen er velegnet til baby fra begyndelsen og lægges ofte på mors mave før fødslen.
Sov godt, min lille skat!

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 14 x 12 x 9 cm
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Pleje: kan vaskes ved 30 °C, fjern legetøjet inden da
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Spillemekanismen må ikke komme i hænderne på spædbørn og småbørn og skal sættes tilbage i spilledåsen efter vask!

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Musical Clock Ugle Green
sigikid ® Musical Clock Ugle Green
Vejl. pris¹ 335 kr
318 kr