sigikid ® Musical Clock lille hund blå
Variant:
  • sigikid ® Musical Clock Lille Pony Blå
  • sigikid ® Musical Clock lille hund blå

Vejl. pris¹
171 kr
Pris
162 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327559

EAN: 4001190427918

sigikid ® Musical Clock lille hund blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
sigikid BLUE-serien er domineret af smukke, klare farver og nuttet, blødt mikrofiberstof.

Fra nussekluden til spilledåsen til barnevognslegetøjet har serien alle former for babylegetøj klar og tilbyder således præcis det, som det sarte babyhjerte ønsker sig.
Som sædvanlig med sigikid er der ikke sparet på de kærlige motiver og Design s. Den søde, ca. 20 cm høje hundespilledåse med en beroligende melodi er den perfekte ledsager til babyer og småbørn og derfor den ideelle gave til fødsel eller dåb.
Den nuttede, bløde beige-blå hund er også velegnet til leg og kram: De mange grebsmuligheder hjælper de små med at udvikle deres motoriske færdigheder.

Spilledåsen leveres med en af fem tilfældigt udvalgte søvnmelodier. Hvis du har spørgsmål om specielle melodier, bedes du kontakte producenten. Den mekaniske mekanisme kan startes ved blot at trække i den blå ring.
Tørklædet er fastgjort, så det er umuligt at sluge det. Plysdyrets øjne er broderet, og kroppen er blødt fyldt med hygiejnisk polyestervadding.
De nuttede, bløde stoffer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask. Spillemekanismen kan fjernes til vask - åbn blot sikkerhedslynlåsen med en papirclips (se vejledning), og legefiguren kan vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen. Spilledåsen er velegnet til barnet fra begyndelsen og bliver ofte lagt på mors mave allerede før fødslen.

Sov godt, min lille skat!

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 20 x 8 x 8 x 8 cm
  • Materiale udenpå: 95 % polyester, 5 % bomuld
  • Materiale indeni: 100 % polyester
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 °C, fjern legetøjet før vask
  • Alder: Fra 0 måneder
Opmærksomhed
Spillemekanismen må ikke komme i hænderne på spædbørn og småbørn og skal sættes tilbage i spilledåsen efter vask!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Musical Clock lille hund blå
4
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Musical Clock lille hund blå
sigikid ® Musical Clock lille hund blå
Vejl. pris¹ 171 kr
162 kr