sigikid ® Musical Clock Får guld
Variant:
  • sigikid ® Spilledåse bjørn guld
  • sigikid ® Musical Clock Får guld

Vejl. pris¹
283 kr
Pris
272 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312935

EAN: 4001190426706

sigikid ® Musical Clock Får guld
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tidløst smuk og vidunderligt nuttet - den særligt design orienterede Gold Collection inspirerer med et Vintage look, der minder os om, hvordan kvalitetsmærket sigikid begyndte for over 50 år siden.

Kombinationen af supersoft em bomuldsbamse og en nuttet blød bomuldsjacquard gør det lille får dejligt nuttet og sikrer en behagelig følelse. Med en klar Design og diskrete farveakcenter giver Gold Collection lidt ekstravagance til særlige krav!

Den søde, ca. 27 cm høje spilledåse med beroligende melodi er den perfekte ledsager til babyer og småbørn og derfor den ideelle gave til fødsel eller dåb. Den mekaniske mekanisme kan startes ved blot at trække i bøgetræsringen. Den bløde lille bjørn med kærlige detaljer er også særdeles velegnet til leg og kram: De mange muligheder for at gribe fat, f.eks. de lange arme og ben, hjælper de små med at udvikle deres motoriske færdigheder.
Spilledåsen leveres med en af fem tilfældigt udvalgte søvnmelodier.
Den sennepsfarvede lille klud er fastgjort, så det ikke er muligt at sluge den. Øjnene og den lille næse er broderet. Kroppen er fyldt med hygiejnisk polyestervadding. De nuttede, bløde stoffer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask. Legetøjet kan tages ud for at blive vasket - åbn blot sikkerhedslynlåsen med en papirclips (se vejledning), hvorefter legetøjet kan vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen. Spilledåsen er velegnet til barnet fra begyndelsen og bliver ofte lagt på mors mave allerede før fødslen. Sov godt, min lille skat!

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design og står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig fra starten af.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 29 x 12 x 11 cm
  • Materiale: 77 % bomuld, 9 % polyester, 14 % økologisk bomuld, fyld: 100 % polyester
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 °C, fjern legetøjet på forhånd
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Spillemekanismen må ikke komme i hænderne på spædbørn og småbørn og skal sættes tilbage i spilledåsen efter vask!

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Musical Clock Får guld
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Musical Clock Får guld
sigikid ® Musical Clock Får guld
Vejl. pris¹ 283 kr
272 kr