I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
sigikid ® Musical Clock Bunny DubbiDuu
Bæredygtig
Variant:
  • sigikid ® Musikalsk ur får Green
  • sigikid ® Musical Clock Bunny DubbiDuu
  • sigikid ® Frog spilledåse Green
  • sigikid ® Musical Bat Green
  • sigikid ® Crocodile Spilledåse Green

Vejl. pris¹
372 kr
Pris
353 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330586

EAN: 4001190395293

sigikid ® Musical Clock Bunny DubbiDuu
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.
Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt uld fra får som fyldmateriale. De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Artiklerne i serien er perfekte som en gave til fødsel eller dåb. Den søde 20 cm høje løve-spilledåse med en beroligende melodi er den perfekte ledsager til babyer og småbørn. Den mekaniske spillemekanisme kan startes ved blot at trække i bøgetræsringen.
Den bløde løve fyldt med uldkugler er også velegnet til leg og kram. De mange gribemuligheder, f.eks. armene og benene, hjælper de små med at udvikle deres motoriske færdigheder. De forskellige bløde yderstoffer i gyldengul, turkis og beige brun - alle lavet af økologisk bomuld - gør spilledåsen så dejlig nuttet og sikrer en behagelig og interessant fornemmelse.

Dyrets ansigt er kærligt broderet. Halskluden er fastgjort, så det ikke er muligt at sluge den. Ved hjælp af en løkke kan legetøjet også fastgøres over vuggen eller sengen (f.eks. ved hjælp af en mobilholder fra sigikid ).

Spilledåsen leveres med en af fem tilfældigt udvalgte søvnmelodier. Ved spørgsmål om specielle melodiønsker bedes du kontakte producenten.
De nuttede, bløde stoffer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinens uldprogram. Du kan tage legetøjet ud for at vaske det - du skal blot åbne sikkerhedslynlåsen med en papirclips (se vejledning). Spilledåsen er velegnet til barnet fra begyndelsen og bliver ofte lagt på mors mave allerede før fødslen.
Sov godt, min lille skat!

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 20 x 11 x 8 cm
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Materiale udenpå: 100 økologisk bomuld
  • Pleje: kan vaskes ved 30 °C, fjern legetøjet inden da
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Spillemekanismen må ikke komme i hænderne på spædbørn og småbørn og skal sættes tilbage i spilledåsen efter vask!

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Musical Clock Bunny DubbiDuu
4.5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Musical Clock Bunny DubbiDuu
sigikid ® Musical Clock Bunny DubbiDuu
Vejl. pris¹ 372 kr
353 kr