sigikid ® Mobile bier
Variant:
  • SIGIKID Baby.basics Soft-Mobile sommerfugle
  • sigikid ® mobile fly
  • sigikid ® Mobile bier
  • sigikid ® Mobile fugle

Vejl. pris¹
260 kr
Pris
253 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292354

EAN: 4001190425365

sigikid ® Mobile bier
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne smukke Bee Hangons Mobile er specielt detaljeret og tilbyder første underholdning til din baby i vuggen, krybben eller puslebordet.
Smuk hvordan bierne svinger frem og tilbage. De fire travle små bier og blomsten i midten er hver især fastgjort til en ledning og vippet ned, så babyen nedenunder kan se dem tydeligt. Den nysgerrige babys opmærksomme øjne følger alt, hvad der bevæger sig. Først genkender de kun konturer, for i de første måneder er babyen stadig kortsynt. Senere lærer din lille skat at skelne objekter efter farve og form. Derefter begynder han at række ud og se nøje, hvad der bevæger sig over vuggen. Alle sigikid-mobiltelefoner kan let fastgøres til en separat tilgængelig mobilholder ved hjælp af en løkke eller krog. Også tilgængelig separat er en musikboks, der drejer mobilen og spiller Brahms 'vuggevise. Mobiler er et nyttigt legetøj til babyer i det første leveår, fordi de understøtter udviklingen af ??din favorit og skærper sanserne. Babylegetøjet er velegnet fra fødslen. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design.

Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde):
  • Materiale indeni: 100% polyester
  • Pleje: Håndvask
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Mobiler er ikke legetøj! Mobil tjener kun til optisk stimulering. Mobil skal altid fastgøres uden for barnets rækkevidde på grund af fare for kvælning af små dele, der kan sluges. Mobiler skal altid placeres uden for rækkevidde af babyer og små børn. Så snart dit barn har mulighed for at stå op på hænder og knæ, skal du fjerne mobilen, da der er risiko for, at dit barn bliver viklet ind

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Mobile bier
5
63 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 55
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Mobile bier
sigikid ® Mobile bier
Vejl. pris¹ 260 kr
253 kr