❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
sigikid ® Mini Strikket Snuggle Kanin Green

sigikid ® Mini Strikket Snuggle Kanin Green


Pris
322 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292233

EAN: 4001190393282

sigikid ® Mini Strikket Snuggle Kanin Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bæredygtige produkter, der er produceret på en fair og ansvarlig måde, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er de grundlæggende elementer, som sigikid lægger vægt på, da serien " Green " blev skabt.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der anvendes ubehandlet fåreuld som fyldmateriale. De farver og overfladebehandlinger, der anvendes i denne kollektion, er også vandbaserede og kemisk sikre. Artiklerne i serien egner sig perfekt som en gave til fødsel eller dåb. Dynen er lavet af et blødt strikket stof af økologisk bomuld, og hovedet er fyldt med 100 % uld fra får. Den søde kanin med broderede øjne og et venligt smil er babys første ven, et nuttet stykke tøjdyr og babylegetøj på samme tid. Det knyttede lyseblå og hvidstribede stof samt de lange ører l aden indbyder barnet til at sutte og er lette at gribe fat i. Denne specielle kramme bliver derfor en uundværlig ledsager og trøster for barnet, ofte langt ud over babyalderen. Alle materialer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens uldcyklus. Den blå klud er fastgjort, så det ikke er muligt at sluge den. Den nuttede klud med en størrelse på ca. 27 cm anbefales fra fødslen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design og er tro mod sin mission: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 27 x 12 x 5 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % fåreuld
  • Pleje: vaskecyklus for uld
  • Alder: fra 0 måneder

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Mini Strikket Snuggle Kanin Green
sigikid ® Mini Strikket Snuggle Kanin Green
322 kr