12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
Kun idag:
Barnevognsrabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
sigikid ® Mini Schnuffeltuch Rosalie Rose

sigikid ® Mini Schnuffeltuch Rosalie Rose


Variant:
  • sigikid ® Mini Schnuffeltuch Rosalie Rose
  • sigikid © Mini Schnuffeltuch Hoppe Dot
  • sigikid ® Mini Schnuffeltuch Forest Fox

Pris
147 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291893

EAN: 4001190392742

sigikid ® Mini Schnuffeltuch Rosalie Rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ROSALIE ROSE - den muntre kanin med det lyserøde blomsterudseende får små pigers hjerter til at slå hurtigere.

Fra sutbånd til musikbokse og nakkepuder, alle artikler, der vedrører babyers og småbørns behov, findes i dette gave serie.
Den nuttede dukkeklud lavet af blød mikrofiber og lyserød Enkelt trøje med blomsterem Print er en vidunderlig hjælper til at falde i søvn, en dyne og babyens første ven og derfor en uundværlig ledsager, hvad enten det er på vej i vognen eller kl. hjemme i børneværelset - ofte endda over babyalderen! Med sine 22 cm har klædekluden den perfekte størrelse til små børns hænder og er velegnet som det første babylegetøj lige fra fødslen.
Derfor er det en ideel gave til fødsel eller dåb.

Den knyttede klud og de lange ører giver vidunderlige gribende muligheder og jeg elsker at suge, kæle og kæle. Og hvis kaninen bliver snavset, skal du lægge den i vaskemaskinen. Kluden af ??høj kvalitet kan også modstå hyppig vask ved 30 ° C i vaskemaskinen.
Det bærfarvede halstørklæde er fastgjort, så det ikke er muligt at synke. Dyrets hoved er blødt fyldt med hygiejnisk polyester vattering. De trofaste øjne og den smilende mund broderes kærligt. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og et gennemtænkt design.

Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi har gjort familiernes verden mere kram og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde) : 22 x 14 x 4 cm
  • materiale udvendigt: 64% polyester, 36% bomuld
  • materiale indeni: 100% polyester
  • Pleje: Normal vask ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Mini Schnuffeltuch Rosalie Rose
sigikid ® Mini Schnuffeltuch Rosalie Rose
147 kr