sigikid © Mini Schnuffeltuch Hoppe Dot

sigikid © Mini Schnuffeltuch Hoppe Dot


Variant:
  • sigikid © Mini Schnuffeltuch Hoppe Dot
  • sigikid ® Mini Schnuffeltuch Rosalie Rose
  • sigikid ® Mini Schnuffeltuch Forest Fox

Pris
132 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291791

EAN: 4001190392537

sigikid © Mini Schnuffeltuch Hoppe Dot
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den gudmodige pony i et trendy lyser ›dt plettet look vil sm † piger bogstaveligt talt v're forelsket i hesten! Fra griberen til musikbøger til nakkepuden den nye gaveserie alle artikler til babyer og sm † b ›rns behov.

Den smukke lille hestede snuskeklud fremstillet af beige loopet stof og meget bl ›dt jacquardstof i et› lfarvet prikket se en vidunderlig hj'lper til at falde er ›vn, en talsmand og f› rste ven af ?? babyen og hvorfor en uundv'rlig ledsager, hvad enten det er p † vej i barnevognen eller derhjemme ib ›rnev'relset - ofte endda over babyalderen! Med sine 22 cm har kosekluden og perfekt st ›relse til sm † b› rns h'nder og er velegnet som det f ›rste babyleget› j fra f ›dslen. Derfor er det en ideel gav til fsel eller d † b. Den knudede klud, manen og ›rerne p † hesten giver vidunderlige gribe muligheder og l aden til at sutte, k'le og kose. Og hvis hesten bliver beskyttet, skal du l'gge den i vaskemaskinen. Den koselige klud af h ›j kvalitet t † ler ogs † hyppig vask ved 30 ø C i vaskemaskinen. Det orange farvede halsd'k er godt fastgjort, det er ikke kan sluges. Dyrets hoved er bl ›dt foret med hygiejnisk polyester-bomuldsuld. Hestens ansigt er k'rligt broderet.

sigikid l'gger s'rlig v'gt p † udvalgte materialer og gennemt'nkt design. Akkrediterede testinstitutter udf ›rer konstant test i produktudvikling og produktion i offentlig med leget› jsdirektivet 2009/48 / EF. M'rket sigikid st † r for kosede produkter, der vekker f ›lelser og giver b † de for'ldre og b› rn en gud f ›lelse. Jeg over 50 † r har m'rket fulgt sigikid og klart styrende princip: F ??RSTE KLASSE FOR B RN! Vi g ›r familiens verden mere koselig og farverig helt fra begyndelsen.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (l'ngde x bredde xh ›jde): 22 x 13 x 8 cm
  • materiale udenfor: 56% bomuld, 34% organisk bomuld, 10% polyester
  • Materiale indeni: 100% polyester
  • Pleje: Vaskbar ved 30 ø C
  • Alder: fra 0 m † neder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid © Mini Schnuffeltuch Hoppe Dot
sigikid © Mini Schnuffeltuch Hoppe Dot
132 kr