sigikid ® Mini rygsæk Tiger Tasker
Vejl. pris¹
223 kr
Pris
221 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327162

EAN: 4001190252022

sigikid ® Mini rygsæk Tiger Tasker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den smukke rygsæk med Tiger imponerer med sin slående farvekombination af blå og gul.

På grund af sin størrelse er den allerede ideel til småbørn fra 2 år. Uanset om det er i børnehaven, børnehaven eller på familieudflugter - modern e rygsækken er altid den ideelle ledsager.
Der er plads nok til en madkasse og en vandflaske eller til yndlingsknusedyret og andre vigtige redskaber.

Det slidstærke polyesterstof er ekstremt robust og smudsafvisende og fri for kemiske lugte. Takket være den lette vægt, de polstrede stropper og den polstrede rygdel giver den smukke KITA-rygsæk de små en høj grad af bærekomfort. Justerbare skulderstropper og en ekstra, justerbar brystrem med klipselukning sikrer en perfekt pasform. Dette forhindrer, at skulderstropperne glider af.
For at sikre, at børnehavetasken også kan hænges på en krog, har den et bredt bærehåndtag, som er fastgjort til toppen af rygsækken.

Med sit antracitfarvede, smuds- og vandafvisende stativ kan rygsækken også uden problemer placeres på jorden. Hvis den bliver beskidt, kan du blot tørre den af med en fugtig klud.
Det store hovedrum har en letløbende 2-vejslynlås. Den har en foring af høj kvalitet på indersiden og en praktisk løkke på indersiden til at fastgøre nøgler eller andre ting, der ikke må gå tabt.
Desuden er der et navneskilt inde i rygsækken child , hvorpå den lille ejer kan noteres.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med de gældende standarder.
Så sigikid er tro mod sit motto: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 23 x 20 x 10 cm
  • Materiale udenpå: 100 % polyester 300D
  • Materiale indvendigt: 100 % polyester 150D
  • Pleje: Tørres af med en fugtig klud
  • Alder: Fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Mini rygsæk Tiger Tasker
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Mini rygsæk Tiger Tasker
sigikid ® Mini rygsæk Tiger Tasker
Vejl. pris¹ 223 kr
221 kr