❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
sigikid® Mini pengepung Panda

sigikid® Mini pengepung Panda


149 kr
Pris
120 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
29 kr-19%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269413

EAN: 4001190249718

sigikid® Mini pengepung Panda
Den først pung - med panda-design!
Den fine pengepung er den perfekte følgesvend til vuggestuen, børnehaven, udflugter m.m. De broderede øjne og de fine øre giver pungen et fint design.

Derudover er pungen udstyret med en lynlås der er let at lyne. Det indvendige for er af høj kvalitet og den har en karabin på ydersiden. Så kan pungen sættes på den passende rygsæk.
Det holdbare stof af 100% nylon er ekstremt robust, snavsavisende og fri for kemiske lugtstoffer. Og hvis den skulle være snavset, kan du tørre tigeren af med en fugtig klud. Den perfekte følgesvend til børn fra 2 år.


Detaljer:
  • Mål: 8 x 10 x 2 cm
  • Rengøring: med en fugtig klud
  • Materiale: Nylon
  • Alder: fra 2 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid® Mini pengepung Panda
149 kr
120 kr