»BLACK FRIDAY RABAT!«
»BLACK FRIDAY RABAT!«
Spar i dag:
10 % eller 100kr
00
tim
00
min
00
sek
sigikid® Mini-nusseklud Debby Dump

sigikid® Mini-nusseklud Debby Dump


Variant:
  • sigikid® Mini-nusseklud Debby Dump
  • Sigikid Nusseklud Flecken Frog

Pris
213 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269156

EAN: 4001190391448

sigikid® Mini-nusseklud Debby Dump
Debby Dumb - du er bare nødt til at elske det søde lille æsel med dets lange, kæle ører.

Det grå dyr imponerer med sin subtile farve; de farverige hove og ører giver den, den typiske sigikid-stil. Kombinationen af bløde, bløde polyesterplugtstoffer og meget forskellige bomuldskvaliteter giver babyer en haptisk oplevelse. Fra putteklude til nuttet legetøj eller musikdåser er genstandene i serien ideelle som gave til enten fødselsdag eller dåb.

Nussekluden er et specielt stykke stof - den første ven og en uundværlig ledsager - ofte ud over babyalderen. Nussekluden er nem for barnet at holde om. De knyttede ender animerer for at føle og sutte, og snart ledsager den lille hare din baby dag og nat. Af den grund alene anbefales det at være opmærksom på den højeste kvalitet, når du vælger et babylegetøj. Ansigtet er strikket og det røde tørklæde sidder fast på nussekluden.

Fremstillet af materiale i høj kvalitet og holder til maskinvask ved 30°C. Egner sig fra fødslen som nusseklud.Detaljer:
  • Mål: 21 x 12 x 8 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 °C
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid® Mini-nusseklud Debby Dump
213 kr