Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid ® Mini-musikalsk urugle
p.t. udsolgt
Variant:
  • sigikid ® Mini-musikalsk urugle
    p.t. udsolgt
  • sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
  • sigikid ® Mini-Musical Clock Mouse
  • sigikid ® mini-musical bokshund

Pris
161 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292076

EAN: 4001190425457

sigikid ® Mini-musikalsk urugle
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Opmærksomhed Harry Potter fans!

Den søde ugle kommer som standard med en legemekanisme, der spiller Harry Potter-temaet. Den ca. 14 cm høje musikboks er den perfekte følgesvend til babyer og småbørn og dermed den ideelle gave til fødsel eller dåb.
Den mekaniske legemekanisme kan startes ved blot at trække. Den bløde ugle med de store øjne er også velegnet til leg og kram. Det giver adskillige gribende muligheder, der bidrager til udviklingen af ??motoriske færdigheder, såsom de lange vinger eller de knyttede snore på hovedet. De sorte plastøjne er fastgjort med låseskiver på bagsiden. En trækprøve udføres for at bekræfte fastgørelsen. Dette gøres ved at trække i 10 sekunder ved hjælp af en trækkeindretning, hvilket bekræfter den korrekte fiksering. Kroppen er blødt fyldt med hygiejnisk polyester vattering. De hyggelige bløde stoffer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask. Legetøjet kan fjernes til vask - åbn blot sikkerheds lynlåsen med en papirclips (se instruktionerne), og legetøjet kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C.

Musikboksen er egnet til babyen fra begyndelsen og placeres ofte på mumies mave inden fødslen. Sov godt, lille skat! sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og et gennemtænkt design.
Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x højde): 14 x 11 x 7 cm
  • materiale: 100 % polyester
  • Rengøring: normal vaskecyklus ved 30 ° C, fjern legemekanismen inden vask
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Den musikalske mekanisme må ikke komme i hænderne på babyer og små børn og skal sættes tilbage i musikboksen efter vask!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers