Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
p.t. udsolgt

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292071

EAN: 4001190423804

sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne søde musikboks med beroligende melodi er den perfekte følgesvend til babyer og småbørn og derfor den ideelle gave til fødsel eller dåb.

Den mekaniske legemekanisme kan startes ved blot at trække. Den bløde ræv med farverige detaljer er også perfekt til leg og kram. Det giver adskillige forståelsesmuligheder, der bidrager til udviklingen af ??motoriske færdigheder, såsom lange arme, ben og hale. Musikboksen fungerer også som sovemiddel og leveres med en af ??fem sovende melodier - valgt tilfældigt. Kontakt producenten for spørgsmål om specielle melodiske ønsker. Det grønne halstørklæde er fastgjort, så det ikke er muligt at synke. Øjnene er broderede. Kroppen er blødt fyldt med hygiejnisk polyester vattering. De hyggelige bløde stoffer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask. Legetøjet kan tages ud til vask - åbn blot sikkerheds lynlåsen med en papirclips (se instruktionerne), og legetøjet kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C.

Musikboksen er velegnet til baby lige fra starten og placeres ofte på møders mave inden fødslen. Sov godt, lille skat!

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design og står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har virksomheden fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde): 21 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • Rengøring: normal vaskecyklus ved 30 ° C, fjern legemekanismen inden vask
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Den musikalske mekanisme må ikke komme i hænderne på babyer og små børn og skal sættes tilbage i musikboksen efter vask

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
5
18 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers