sigikid Mini Ingel, Patchwork World
Pris
261 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A261363

EAN: 4001190389827

sigikid Mini Ingel, Patchwork World
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Patchwork Sweety s tager børns hjerter med storm!

Dette design er unikt, og de er lige så smukke og farverige som børn elsker det! Varemærket for disse ekstraordinære kosede dyr: farverigt materialeblanding og farverige striber kombineret med høj kvalitet.

Kram, kos, træk bag dig, oplev eventyr sammen ... - den lille Sweety pindsvin gør det hele uden at tøve. Den fløjlsagtige kropsplush, den korte bunke mikrofiber og de forskellige bomuldsmaterialer gør det nattlige stikkedyr til en haptisk oplevelse.

De lange arme og ben giver det koselige legetøj den typiske sigikid-søvnlige touch. Pindsvinet er blødt fyldt med hygiejnisk polyestervat, og han bærer lidt plastgranulat i bunden - så han kan sidde godt. Plastgranulatet sys ind med en ekstra bomuldspose - så perlerne garanteres at blive på plads. Plastgranulatet sys ind med en ekstra bomuldspose - så perlerne garanteres at blive på plads. De sorte øjne er broderede.

Soft legetøjet kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C uden problemer og tåler også hyppig vask. Den usædvanlige pindsvin med en størrelse på ca. 18 cm er velegnet til babyer og børn fra fødslen.

Detaljer:
  • Mål: 18 x 10 x 12 cm
  • Materiale: 40% polyacryl, 35% polyester, 25% bomuld Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid Mini Ingel, Patchwork World
261 kr