sigikid ® melaminkop Boller Schäfle
Variant:

Pris
43 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291657

EAN: 4001190251087

sigikid ® melaminkop Boller Schäfle
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det søde og muntre lam gør babyverdenen lidt mere farverig med sine farverige accenter. Fra baby tæppet til musikboksen til nakkepuden, alle artikler, der vedrører babyers og småbørns behov, kan findes i denne gave-serie. Melaminkoppen med lammet og den gule safran Design er specielt velegnet til babyer og småbørn. Med de to håndtag kan selv de yngste børn gribe koppen godt og sikkert.

Gummiringen i bunden af ??koppen gør redskabet skridsikkert og sikrer dermed et godt greb på bordet. Bordservietterne er lavet af 100% melamin og er testet i henhold til den tyske mad- og råvarelov (LFGB). Det er opvaskemaskine sikkert, men vær opmærksom på, at det ikke er egnet til mikrobølgeovn. Melamin er generelt robust, men ikke ubrydelig. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design.

Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test inden for produktudvikling og produktion i henhold til de foreskrevne standarder. Mærket sigikid står for produkter, der er egnede til børn, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 7,5 x 7,5 x 7 cm
  • Materiale udvendigt: 100% melamin
  • Materiale indeni: Silikone ring i bunden
  • Tåler opvaskemaskine
  • Alder : fra 24 måneder
Opmærksomhed
Ikke egnet til mikrobølgeovn

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® melaminkop Boller Schäfle
4.9
11 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

sigikid ® melaminkop Boller Schäfle
sigikid ® melaminkop Boller Schäfle
43 kr