sigikid ® Melamin Tallerken Bunny Ringel Dingel

Vejl. pris¹
67 kr
Pris
64 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326907

EAN: 4001190251957

sigikid ® Melamin Tallerken Bunny Ringel Dingel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ringel Dingel - farverige striber og lange fløjlsører er kendetegnende for denne muntre kanin. Fra dyner og spilledåser til nakkepuder og babytæpper - Ringel Dingels gaveserie indeholder alt, hvad babyer og småbørn har brug for.

Melaminpladen med den farverige kanin i blå, grå, grøn, rød og Orange er populær blandt både små piger og drenge på grund af dens kærlige og børnevenlige Design s.
Med kaninen i sigte er det endnu sjovere at spise - for øjet spiser også sammen med de små! Pladen har en diameter på ca. 21,5 cm. Den er velegnet til babyer fra alderen for supplerende mad og bruges normalt op til tre år eller endnu længere.

Gummiringen i bunden af tallerkenen gør tallerknerne skridsikre og sikrer et godt greb på bordet. Den skrå kant er med til at sikre, at der ikke glider for meget af tallerkenen under det første selvstændige måltid, så dit lille barns første forsøg på at spise er en leg.

Bordserviceserien omfatter også en kop, en skål og bestik i matchende Design . Tallerkenen er fremstillet af 100 % melamin og er blevet testet i henhold til den tyske lov om fødevarer og forbrugsvarer (LFGB).

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i produktudvikling og produktion i overensstemmelse med de foreskrevne standarder. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 22 x 22 x 3 cm
  • Udvendigt materiale: 100 % melamin
  • Materiale indeni: Silikonering i bunden
  • Melamin er generelt robust, men ikke brudsikkert
  • Ikke egnet til mikrobølgeovn
  • Kan tåle opvaskemaskine
  • Alder: Fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Melamin Tallerken Bunny Ringel Dingel
5
189 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 162
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Melamin Tallerken Bunny Ringel Dingel
sigikid ® Melamin Tallerken Bunny Ringel Dingel
Vejl. pris¹ 67 kr
64 kr