sigikid ® Melamin plade Traktor

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327463

EAN: 4001190252343

sigikid ® Melamin plade Traktor
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Melaminpladen i Orange og hvid med masser af farverige traktorer på er særlig populær blandt små køretøjsfans på grund af dens børnevenlige Design s.

Med det farverige service bliver det endnu sjovere at spise - for øjet spiser også sammen med de små!
Pladen har en diameter på ca. 21,5 cm. Den er velegnet til babyer fra den alder, hvor de får supplerende mad, og den bruges normalt op til treårsalderen eller endnu længere.
Gummiringen i bunden af tallerkenen gør tallerknerne skridsikre og sikrer dermed et godt greb på bordet. Den skrå kant er med til at sikre, at der ikke glider for meget af tallerkenen, når de spiser selvstændigt for første gang - det gør din yndlings første forsøg på at spise til en leg for barnet.

Bordserviceserien omfatter også en kop, en skål og bestik i den matchende Design . Tallerkenen er fremstillet af 100 % melamin og er testet i henhold til loven om fødevarer og forbrugsgoder (LFGB).

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i produktudvikling og produktion i overensstemmelse med de foreskrevne standarder. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 22 x 22 x 3 cm
  • Udvendigt materiale: 100 % melamin
  • Materiale indeni: Silikonering i bunden
  • Melamin er generelt robust, men ikke brudsikkert
  • Ikke egnet til mikrobølgeovn
  • Kan tåle opvaskemaskine
  • Alder: Fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Melamin plade Traktor
5
189 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 162
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Melamin plade Traktor
sigikid ® Melamin plade Traktor
67 kr