sigikid ® Melamin Bowl Bunny Ringel Dingel
-15%
Variant:

Vejl. pris¹
52 kr
Pris
44 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
8 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326914

EAN: 4001190251964

sigikid ® Melamin Bowl Bunny Ringel Dingel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ringel Dingel - farverige striber og lange fløjlsører er kendetegnende for denne muntre kanin. Fra dyner og spilledåser til nakkepuder og babytæpper - Ringel Dingels gaveserie indeholder alt, hvad babyer og småbørn har brug for.

Melaminskålen i blå, grå, grøn, rød og Orange er populær blandt både små piger og drenge takket være den kærlige og børnevenlige Design s.
Med kaninen i sigte er det endnu sjovere at spise - for øjet spiser også sammen med de små!
Skålen har en diameter på 15,5 cm og er specielt velegnet til småbørn og babyer fra den alder, hvor de får supplerende mad. Gummiringen i bunden af skålen gør skålen skridsikker og sikrer dermed et godt greb på bordet.

Bordserviceserien omfatter også en kop, en tallerken og bestik i matchende Design . Skålen er fremstillet af 100 % melamin og er testet i henhold til den tyske lov om fødevarer og forbrugsvarer (LFGB).

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i produktudvikling og produktion i overensstemmelse med de foreskrevne standarder. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16 x 16 x 5 cm
  • Udvendigt materiale: 100 % melamin
  • Materiale indeni: Silikonering i bunden
  • Ikke egnet til mikrobølgeovn
  • Melamin er generelt robust, men ikke brudsikkert
  • Kan tåle opvaskemaskine
  • Alder: fra 6 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Melamin Bowl Bunny Ringel Dingel
5
197 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 166
 
4 stjerner
| 27
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Melamin Bowl Bunny Ringel Dingel
sigikid ® Melamin Bowl Bunny Ringel Dingel
Vejl. pris¹ 52 kr
44 kr