Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid ® Madpakke Chameleon OnTour
p.t. udsolgt

Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291926

EAN: 4001190250875

sigikid ® Madpakke Chameleon OnTour
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
sigikid er en af ??de førende producenter af konventionelle børnetider til frokost i Europa. I årevis har madkasserne omkring temaerne Pinky Queeny, Sammy Samoa og mange andre designs været meget succesrige. På grund af efterspørgslen efter noget fladere brødkasser, der også passer godt i skoletasken, tilbyder sigikid nu også en stor variation i den praktiske størrelse på 17,5 x 9 x 5 cm.

Den store brødkasse med lille skønt smilende kameleon er ideel til sulten imellem og derfor den perfekte ledsager til børn - uanset om det er i skole, dagpleje eller en tur med hele familien. Den individuelt glidende og aftagelige skillevæg indeni adskiller frugt eller grøntsager fra brød. Så det forbliver petit åbent og blødgør ikke. Silikone-tætningsringen i låget og sideklappens lukninger sikrer, at dåsen kan lukkes tæt.

Barnets sundhed er på forkant. Dette inkluderer en høj kvalitetsstandard inden for udvikling og produktion og et specielt udvalg af materialer. Kassen er lavet af fødevaresikker polypropylen (PP), indeholder ikke blødgørere og er derfor naturligt bpa-fri. Materialet har gode barriereegenskaber mod fedt og fugt og er også resistent over for svage syrer fra f.eks. Frugt eller syltede agurker. PP er desuden varmebestandig op til 100 grader og kan let genbruges.

Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 17 , 5 x 9 x 5 cm
  • Materialeæske 100% PP (polypropylen)
  • Materiale låg 100% PS (polystyren)
  • Materialehåndtag 100% ABS ( Akrylnitril-butadien-styren-copolymer)
  • Silikone-tætningsring i låg
  • Rengøring: Kasse opvaskemaskine sikker, låg ikke
  • Alder: fra 24 måneder
Opmærksomhed
Hæld ikke kogende varmt vand over låget, motivet kan udtværes! Skyl ud inden første brug. Låg ikke egnet til opvaskemaskine!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Madpakke Chameleon OnTour
4.5
272 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 213
 
4 stjerner
| 42
 
3 stjerner
| 12
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers