Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid ® Madkasse Pony OnTour
p.t. udsolgt

Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291924

EAN: 4001190250868

sigikid ® Madkasse Pony OnTour
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
sigikid er en af ??de førende producenter af konventionelle børns brødforme i Europa. I årevis har madkasserne omkring temaerne Pinky Queeny, Sammy Samoa og mange andre designs været meget succesrige. På grund af efterspørgslen efter noget fladere brødkasser, som også passer godt i skoletasken, tilbyder sigikid nu også en fantastisk variant i den praktiske størrelse 17,5 x 9 x 5 cm.

Den store lyserøde madkasse med den lille pony smilende skønt er ideel til sulten imellem og derfor den perfekte følgesvend til børn - hvad enten det er til skole, børnehave eller en tur med hele familien. Den individuelt glidende og aftagelige skillevæg indeni adskiller frugt eller grøntsager fra brød. Så det forbliver petit åbent og blødgør ikke. Silikone-tætningsringen i låget og sideklappens lukninger sikrer, at dåsen kan lukkes tæt.

Barnets helbred er på forkant. Dette inkluderer en høj kvalitetsstandard inden for udvikling og produktion og et specielt udvalg af materialer. Æsken er lavet af fødevaresikker polypropylen (PP), indeholder ingen blødgørere og er derfor naturligt bpa-fri. Materialet har gode barriereegenskaber mod fedt og fugt og er også modstandsdygtigt over for svage syrer fra f.eks. Frugt eller syltede agurker. PP er desuden varmebestandig op til 100 grader og kan let genbruges.

Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 17,5 x 9 x 5 cm
  • Materialeæske 100% PP (polypropylen)
  • Materiale låg 100% PS (polystyren)
  • Materialehåndtag 100% ABS (akrylnitril- Butadien-Styren-copolymer)
  • Silikone-tætningsring i låg
  • Rengøring: Kasse opvaskemaskine sikker, låg ikke
  • Alder: fra 24 måneder
Opmærksomhed
Hæld ikke kogende varmt vand over låget, motivet kan udtværes! Skyl inden brug. Låg ikke egnet til opvaskemaskine!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Madkasse Pony OnTour
4.5
270 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 212
 
4 stjerner
| 41
 
3 stjerner
| 12
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers