sigikid ® Lion Lurcher Sweety
Variant:
  • sigikid ® Swerve Bear Sweety
  • sigikid ® Lion Lurcher Sweety
  • sigikid ® Swerve ræv Sweety
  • sigikid ® Svajende elefant Sweety

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
221 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327807

EAN: 4001190427017

sigikid ® Lion Lurcher Sweety
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De bløde legetøjsfigurer sigikid Sweety er så fløjlsbløde og bløde som skyer, at de frister dig til at stryge dem og nusse dem!

Den beige løve med den statelige manke og de mørke, loyale knappe øjne er ikke kun visuelt imponerende. Med sin bløde plys er den et ekstremt populært kæledyr, som er en ideel følgesvend og legekammerat for børn i alle aldre. De bevægelige arme og ben er ideelle til at gribe fat i og slæbe med, så dit barn altid kan have sin nye bedste ven med sig - uanset om det er i sengen for at sove, i hjemmet for at lege eller ude i det fri!

Plysdyret er ca. 30 cm højt og blødt fyldt med hygiejnisk polyesteruld. Den har et lille plastikgranulat i bunden, poterne og fødderne - så løven kan sidde perfekt og lader benene dingle. Plastikgranulatet er syet ind i en ekstra bomuldspose - så granulatet bliver garanteret siddende. Og hvis det tamme rovdyr bliver beskidt under sine eventyr - intet problem: det nuttede legetøj kan vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen og tåler hyppig vask.
Sikkerhed er en topprioritet på sigikid . Plastikøjerne er derfor fastgjort med låseskiver på bagsiden. For at bekræfte fastgørelsen udføres der en trækprøve. Der trækkes i en trækanordning i 10 sekunder for at bekræfte den korrekte fiksering.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 13 x 16 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Lion Lurcher Sweety
5
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Lion Lurcher Sweety
sigikid ® Lion Lurcher Sweety
Vejl. pris¹ 223 kr
221 kr