sigikid ® legetøj - frø Mimimis, 20 cm
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A286280

EAN: 4001190423958

sigikid ® legetøj - frø Mimimis, 20 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mimimerne er løse! Sigikids kosede venner følger dig gennem tykke og tynde.

Det store hoved med det dejlige look giver det koselige legetøj det bestemt. Med snapkroken fastgjort til en lille løkke kan frøen let fastgøres til en nøglering, rygsæk eller en taske, og Mimimi bliver en daglig følgesvend for store og små.

Hvad enten det drejer sig om dagpleje, skole eller arbejde - alle skal have deres egen personlige Mimimi, fordi du aldrig er for gammel til at kæle! Den typiske sigikid - Style giver et farverigt halsdæk, der matcher froskens bløde, bløde materiale.
Sikkerhed er sigikid vigtig: De store sorte plastiske øjne er fastgjort med låseskiver på bagsiden. En trækprøve udføres for at bekræfte fastgørelsen. Dette involverer trækning i 10 sekunder med en trækanordning for at bekræfte, at fastgørelsen er korrekt.

Ansigtsfunktionerne er kærligt broderet. Kroppen er blødt fyldt med polyesterwadding, der er noget plastgranulat i kroppen - så det passer perfekt og er let at gribe. Hvis den daglige ledsager bliver snavset, er dette ikke noget problem. Ved håndvask er den ren igen. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design. Således forbliver tro mod sigikid dets vejledende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN.

produktoplysninger:
  • Mål: 20 cm
  • materiale: 100% polyester
  • En smuk ledsager gennem barndommen
  • En vidunderlig gaveidé til fødsel eller dåb
  • Rengøring: Vaskbar ved 30 ° C.
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® legetøj - frø Mimimis, 20 cm
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® legetøj - frø Mimimis, 20 cm
sigikid ® legetøj - frø Mimimis, 20 cm
112 kr