Iskold rabat: Spar 10%!
Iskold rabat: Spar 10%!
Kopiér koden
JDM11349
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
sigikid ® kosede legetøjs får - Patchwork Sweety

sigikid ® kosede legetøjs får - Patchwork Sweety


Variant:

Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291119

EAN: 4001190392155

sigikid ® kosede legetøjs får - Patchwork Sweety
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Patchwork Sweety kosede legetøj af sigikid erobrer børns hjerter med storm! -
Deres design er unik, fordi de er sååå vidunderlige farverige - ligesom børn elsker det! Varemærket for disse ekstraordinære koselige legetøj: farverigt materialeblanding og farverige striber kombineret med høj kvalitet plysestoffer. Knusende, kos, trække bag dem, opleve eventyr sammen ... - det søde lille lam med de broderede øjne og et sødt udtryk i hans ansigt er klar til en spændende tid sammen med sin nye bedste ven. Den interessante kombination af trendy, sennepsfarvet strikket stof, groft vævet jacquard og supersoft en jersey gør dette koselige legetøj til et ekstraordinært legetøj til børn og en haptisk oplevelse for sanserne. De lange arme og ben giver fårene det typiske sigikid-toddle touch og jeg aden barnet til at tage sin nye elskede overalt. granulat i bunden og fødderne - så det kan sidde perfekt og benene dingler vidunderligt. Plastgranulaterne sys i en ekstra bomuldspose - så pellets er garanteret at forblive på plads. Det koselige legetøj kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C uden problemer og tåler hyppig vask. Alt materiale er testet af et akkrediteret testinstitut i henhold til legetøjsdirektivet 2009/48 / EF. Dette ekstraordinære koselige legetøj er allerede egnet til babyer fra fødslen. Mærket sigikid står for kosede produkter, der vekker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart styrende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere koselig og farverig helt fra begyndelsen.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 32 x 10 x 11 cm
  • materiale udenfor: 65% polyester, 35% bomuld
  • materiale indeni: 100% polyester
  • Rengøring: vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - sigikid ® kosede legetøjs får - Patchwork Sweety
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
9 Bedømmelse
 
9
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

sigikid ® kosede legetøjs får - Patchwork Sweety
312 kr