❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
sigikid ® Kæledyrsfrø, Green
Variant:

239 kr
Pris
217 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291512

EAN: 4001190393350

sigikid ® Kæledyrsfrø, Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bæredygtige produkter, der er produceret på en retfærdig og ansvarlig måde, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på i skabelsen af serien " Green ".

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der anvendes ubehandlet fåreuld som fyldmateriale. De farver og overfladebehandlinger, der anvendes i denne kollektion, er også vandbaserede og kemisk uskadelige. På grund af produktionen i Europa, hvor der anvendes grøn elektricitet, er CO2-balancen for disse tøjdyr fremragende. Kollektionen af syv nuttede legetøj i dæmpede farver imponerer med den anvendte vævede plys af høj kvalitet og en klassisk Design . Materialet er dejligt blødt og giver en god følesans. Frøen i en behagelig grøn nuance er ca. 37 cm høj og kan vaskes ved 30 °C i vaskemaskinens uldprogram. De lange arme og ben giver det lille dyr det typiske sigikid -flick touch og er meget let for børn at gribe fat i. Øjnene og munden er kærligt broderet i hånden. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design .

Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 37 x 11 x 8 cm.
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % fåreuld
  • Rengøring: Vaskecyklus til uld
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Kæledyrsfrø, Green
4.2
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

sigikid ® Kæledyrsfrø, Green
sigikid ® Kæledyrsfrø, Green
239 kr
217 kr