sigikid ® Kæledyr Schlenker hjem, brun - Sweety
Vejl. pris¹
223 kr
Pris
218 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291104

EAN: 4001190425600

sigikid ® Kæledyr Schlenker hjem, brun - Sweety
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
sigikid Sweety soft toys er så fløjlsbløde og bløde som skyer, at de frister dig til at stryge dem og kæle med dem!

Flop-kaninen med brun pjusket pels, lyserød næse og mørke, loyale øjne er den ideelle ledsager og legekammerat for børn i alle aldre. De lange ører er ideelle til at gribe fat i og trække bagud; så barnet kan altid have sin nye bedste ven med sig - uanset om det er i sengen for at sove, hjemme i leg eller på farten! Det nuttede stykke legetøj er ca. 29 cm højt og blødt fyldt med hygiejnisk polyestervat. I bunden, i de små arme og i fødderne har den et lille plastikgranulat - på den måde kan kan kaninen sidde prima og lade benene dingle gladeligt. Plastikpillerne er syet ind i en ekstra bomuldspose, så de bliver garanteret på plads. Og hvis kaninen bliver beskidt under sine eventyr - intet problem: Det nuttede legetøj kan nemt vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen og tåler selv hyppig vask.

Sikkerhed er en topprioritet på sigikid . Plastikøjerne er derfor fastgjort med låseskiver på bagsiden. For at bekræfte fastgørelsen udføres der en trækprøve. Dette indebærer, at der trækkes i træk i 10 sekunder for at bekræfte, at øjnene er korrekt fastgjort. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. sigikid er således fortsat tro mod sit ledende princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 12 x 13 x 29 cm.
  • Materiale: 100 % polyester
  • Rengøring: kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Kæledyr Schlenker hjem, brun - Sweety
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Kæledyr Schlenker hjem, brun - Sweety
sigikid ® Kæledyr Schlenker hjem, brun - Sweety
Vejl. pris¹ 223 kr
218 kr