sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Kanin, blå

Vejl. pris¹
260 kr
Pris
251 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291124

EAN: 4001190392902

sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Kanin, blå
Patchwork Sweety Kæledyr fra sigikid tager børnenes hjerter med storm!

Deres Design er unik, fordi de er så dejligt farverige - præcis som børn elsker det! Kendetegnende for disse ekstraordinære nuttede dyr: farvestrålende materialemix og farverige striber kombineret med plys af høj kvalitet. Kram, nus, træk bag dig, oplev eventyr sammen...; kaninen med det venlige ansigt - den grinende mund og knurhårene er kærligt broderet i hånden - er klar til en spændende tid med sin nye legekammerat. Den beige plys i kombination med et bredt udvalg af bomuldsstoffer i modern og farver - jersey, strik, corduroy og jacquard - gør dette tøjdyr til et ekstraordinært stykke legetøj for børn. De lange ører, arme og ben giver kaninen det typiske sigikid -flick touch og l aden barnet til at tage sin nye skat med sig overalt og trække den bag sig.

Det ca. 31 cm høje nuttede dyr er blødt fyldt med hygiejnisk polyesteruld og har i bunden og i fødderne et lille plastikgranulat - så det kan sidde prima og benene dingler så dejligt. Plastikgranulatet er syet ind i en ekstra bomuldspose - så granulatet bliver garanteret på plads. De sorte plastikøjer er fastgjort med låseskiver på bagsiden. For at bekræfte fikseringen udføres en trækprøve. Dette gøres ved at trække i 10 sekunder for at bekræfte den korrekte fiksering. Plysdyret kan vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen uden problemer og tåler hyppig vask. Alle materialer er blevet testet af et akkrediteret testinstitut i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Det ekstraordinære nuttede legetøj er allerede egnet til babyer fra fødslen. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 31 x 11 x 9 cm.
  • Materiale udenpå: 53 % polyester, 47 % bomuld
  • Materiale indeni: 100 % polyester
  • Rengøring: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Kanin, blå
5
154 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 134
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Kanin, blå
sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Kanin, blå
Vejl. pris¹ 260 kr
251 kr