sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Dino

271 kr
Pris
266 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312976

EAN: 4001190394890

sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Dino
Patchwork Sweety Kæledyr fra sigikid tager børnenes hjerter med storm!
Deres Design er unik, fordi de er så vidunderligt farverige - præcis som børn elsker det! Kendetegnende for disse ekstraordinære nuttede dyr: farverigt materialemix, farverige striber og mønstre kombineret med plys af høj kvalitet.

Kram den, nus den, træk den bag dig, oplev eventyr sammen...; den nuttede grønne dino har store små tænder, men er ret tam og ser frem til en spændende tid med sin nye bedste ven.
Det farverige jersey-, jacquard- og corduroystof samt det bløde vævede plys gør dette nuttetøj til et ekstraordinært børnetøj.

Det ca. 30 cm store tøjdyr er allerede egnet til babyer fra fødslen.
De små arme, ben og hale kan nemt gribes af selv små børnehænder, så den ca. 30 cm høje dinosaur kan nemt tages med overalt som en trofast følgesvend. Desuden kan nussekluden let vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen.
Alt dette gør den til den perfekte ledsager og den ideelle gave til babyer og børn.

Bamsen er blødt fyldt med hygiejnisk polyestervat og har et lille plastikgranulat i bunden - så den kan sidde perfekt og lade benene dingle dejligt frem og tilbage. Plastikgranulatet er syet ind i en ekstra bomuldspose - så granulatet bliver garanteret siddende.
De sorte plastikøjer er fastgjort med låseskiver på bagsiden. For at sikre fastgørelsen udføres en trækprøve. Dette gøres ved at trække i 10 sekunder ved hjælp af en trækanordning for at bekræfte den korrekte fastgørelse.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design og står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 15 x 13 cm.
  • Materiale: 71 % økologisk bomuld, 29 % bomuld, , Fyld: 100 % polyester
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Dino
5
152 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 133
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Dino
sigikid ® Kæledyr Patchwork Sweety Dino
271 kr
266 kr