sigikid ® Kæledyr kylling, Patchwork Sweety

Vejl. pris¹
260 kr
Pris
247 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313070

EAN: 4001190394913

sigikid ® Kæledyr kylling, Patchwork Sweety
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Patchwork Sweety nusseklubberne fra sigikid tager børnenes hjerter med storm!
Deres Design er unik, fordi de er så vidunderligt farverige - præcis som børn elsker det!

Kendetegnet for disse ekstraordinære nuttede dyr er et farverigt mix af materialer, farverige striber og mønstre kombineret med plys af høj kvalitet. Kram, nus, træk bag dig, oplev eventyr sammen... - den smukke kylling er klar til det hele!
Det pjuskede bondegårdsdyr føler sig hjemme i børneværelset og vil snart kende alle dine yndlingers hemmeligheder. De forskellige plys- og bomuldsmaterialer giver dette ekstravagante fjervæsen sin umiskendelige fornemmelse og gør det til et ekstraordinært børnelegetøj.

Det ca. 30 cm høje tøjdyr er dejligt nuttet og er derfor en perfekt ledsager og ideel gave til børn. Den er blødt foret med hygiejnisk polyestervat og har en lille plastikgranulat i bunden og fødderne - så kyllingen kan sidde perfekt. Plastikgranulatet er syet ind i en ekstra bomuldspose - så granulatet bliver garanteret på plads.

De sorte plastikøjer er fastgjort med låseskiver på bagsiden. For at sikre, at de er fastgjort, udføres der en trækprøve. Dette indebærer, at der trækkes i 10 sekunder med en trækanordning for at bekræfte den korrekte fiksering. Plyslegetøjet kan nemt vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen og er egnet til babyer fra fødslen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design og står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 13 x 15 cm
  • Materiale: 60 % bomuld, 37 % polyester, 3 % økologisk bomuld, fyld: 100 % polyester
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Kæledyr kylling, Patchwork Sweety
5
153 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 133
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Kæledyr kylling, Patchwork Sweety
sigikid ® Kæledyr kylling, Patchwork Sweety
Vejl. pris¹ 260 kr
247 kr