Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid ® HoniBoni Bear Hurtig kæde brun
Bæredygtig
p.t. udsolgt

Pris
83 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313156

EAN: 4001190394258

sigikid ® HoniBoni Bear Hurtig kæde brun
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
HONI BONI BEAR - bjørnen i varme jordfarver og med et solrigt humør elsker at spise honning.
Når han ikke snacker, elsker han at nusse med sin lille bedste ven og er en ekstremt loyal følgesvend, uanset om han er ude i barnevognen eller hjemme i børneværelset - ofte langt ud over babyalderen!

Fra suttehåndklædet til spilledåsen til håndspilsdukken - alle artikler, der vedrører babyer og småbørns behov, findes i gave-serien.

Den 20 cm lange suttebånd hører også til denne Design serie og er egnet til sutter med en ring. Båndet i modern er en farvekombination af sennepsgul og taupe og kan nemt fastgøres til sutten med en trykknap. Træclipsen kan derefter bruges til at fastgøre sutten til barnets tøj eller tøjklud. Så sutten er altid inden for babyen eller det lille barns rækkevidde og altid tilgængelig som en trøstepude. Stofbåndet kan vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen. Træclipsen skal fjernes, før den vaskes. Suttekæden anbefales fra barnets fødsel.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design og står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 20 x 2 x 2 x 2 cm
  • Materiale: 50 % bomuld, 50 % økologisk bomuld, træclips: 100 % bøgetræ
  • Pleje: normal vaskecyklus ved 30 °C, fjern træklampen før vask
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® HoniBoni Bear Hurtig kæde brun
4.5
29 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers