sigikid ® Heat Pad Fox Green
Bæredygtig -22%
Variant:
  • sigikid ® Heat Pad Fox Green
  • sigikid ® Heat Pad Apple Green Collection
  • sigikid ® Heat Pad Pear Green Collection

Vejl. pris¹
327 kr
Pris
256 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
71 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330830

EAN: 4001190395682

sigikid ® Heat Pad Fox Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt uld fra får som fyldmateriale. De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Den ca. 23 cm høje ræv i Orange , beige brun, turkis og gylden gul er ikke kun det perfekte legetøj til babys første vågne faser, den fungerer også som en varmelegeme takket være kirsebærkernedynen indeni. De bløde teddy-, nicky- og jerseystoffer samt den kirsebærhulepose, som er inkluderet i leveringen, giver en særlig følelse. Fyldet frembringer lyde, når det bevæger sig, hvilket fascinerer barnet og får det til at række ud efter dyret igen og igen.

Kirsebærstenene er fast og sikkert syet ind i en bomuldspose. Den kan tages ud gennem en åbning på bagsiden og opvarmes enten på varmelegemet eller kortvarigt i ovnen ved 50° C (følg vejledningen). Dette gør tøjdyret til en hyggelig varm pude til babyer og børn mellem 0 og 4 år.
Betrækket kan let vaskes ved 30 °C i uldvask ved en uldvask. Puden til kirsebærgraven kan fjernes på forhånd.

Alle materialer er testet af et akkrediteret testinstitut i overensstemmelse med legetøjssikkerhedsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 23 x 12 x 10 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Materiale indvendigt: 100 % uld, kirsebærsten
  • Rengøring: Betrækket kan vaskes ved 30°C i uldvask, fjern varmepuden før vask
  • Cherry pit pude medfølger
  • Alder: fra 0 måneder

Opmærksomhed
Bemærk venligst! Bemærkninger til økologiske fyldmaterialer: Organiske fyldmaterialer (f.eks. kirsebærsten, kornsortering, spelt, hirse) absorberer varme og kulde meget godt og afgiver den igen i doser. Til hyggelig varme:
- Tag puden ud af krammedyret for at varme det op. Du må ikke opvarme krammedyret!
- Ovn (max. 50°C, max. 1 min.)
- Radiator (et par minutter) - Ikke egnet til mikrobølgeovn! Overskrid ikke temperaturer og tider (brandfare!).
- Du må ikke vaske puderne, men skal altid holde dem tørre og lufte dem regelmæssigt.
- Allergiske reaktioner kan forekomme i risikogrupper som f.eks. immunsvækkede personer eller allergikere.
- Det er vigtigt at overholde og overholde de vedlagte pleje- og brugsanvisninger.
- Permanent brug af puderne bør undgås. Hynderne skal luftes regelmæssigt og opbevares på et tørt sted.
- Enhver langvarig indtrængen af fugt, som det kan ske hos sengeliggende personer på grund af sved, bør undgås.
- Bioaerosoler bør så vidt muligt ikke frigives ved at ryste puder eller lignende i lukkede rum eller i tilstedeværelse af potentielle risikogrupper.
- Anvendelse af puder med organisk fyld bør undgås ved forekomst af lugte, der normalt forbindes med ophobning af skimmelsvamp (muggen, muggen), ved dannelse af fugtige pletter på puderne og ved forekomst af allergier eller luftvejssygdomme med uforklarlige årsager.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Heat Pad Fox Green
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Heat Pad Fox Green
sigikid ® Heat Pad Fox Green
Vejl. pris¹ 327 kr
256 kr