sigikid ® Hare vedhæng Green
Bæredygtig
Vejl. pris¹
260 kr
Pris
251 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330751

EAN: 4001190395644

sigikid ® Hare vedhæng Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt uld fra får som fyldmateriale.
De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Kaninhænget er sjovt for barnet lige fra starten. Det ca. 24 cm store babylegetøj kan nemt sættes fast på autostolen, barnevognen eller vuggen ved hjælp af en bomuldsløjfe. De mange forskellige materialer gør også pendlen interessant som gribelegetøj og sikrer en behagelig fornemmelse. Når den lille kanin flyttes, høres en blød raslende lyd. Den knyttede, naturlige og glatte bøgetræsring er nem at gribe fat i for små babyhænder. Når den trækkes, rasler den tilbage til kaninen med en sjov "RRRRRRRR"-lyd. Denne vibrerende rangle giver masser af sjov for de små og opfordrer dem til at gribe efter vedhænget igen og igen.

Motorikken samt høre- og følesansen fremmes således på en legende måde.
Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask i vaskemaskinens uldprogram. Det aktive legetøj til hjemmet og på farten er velegnet til babyer fra fødslen og er også en god gave til fødsel eller dåb.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 24 x 8 x 8 x 8 cm.
  • Med raslende og vibrerende raslende
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld, bøgetræ ring
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Pleje: kan vaskes ved 30 °C, fjern først trædelene
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Hare vedhæng Green
sigikid ® Hare vedhæng Green
Vejl. pris¹ 260 kr
251 kr