sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin Ringel Dingel
Variant:
  • sigikid © H † nddukke Semmel Bunny
  • sigikid ® Hånddukke Schnuggi
  • sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin DubbiDuu
  • sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin Ringel Dingel

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
212 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326865

EAN: 4001190394333

sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin Ringel Dingel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ringel Dingel - farverige striber og lange fløjlsører er kendetegnende for denne muntre kanin. Den lysegrå kanin er med sit stribede stof i blå, grøn, rød og Orange lige populær blandt små drenge og piger.

Og fordi stofferne i 100 % bomuld er så dejligt nuttede, vil han hurtigt blive et uundværligt nuttet legetøj og en uundværlig følgesvend - ofte også efter babyalderen!
Fra griffen til spilledåsen til nakkepuden og babytæpper - Ringel Dingels gaveserie indeholder alle de artikler, der opfylder babyers og småbørns behov.

Den ca. 32 cm høje hånddukke-knuseklud har tre funktioner i ét: knuseklud, hånddukke og med det matchende kirsebærkernestoffyld kan den endda forvandles til en varm pude.
Kyssekluden er en første ven og uundværlig følgesvend, uanset om den er på farten i barnevognen eller hjemme i børneværelset. Hvis du skubber din hånd gennem den nederste åbning i stoffet, bliver det nuttede stof på ingen tid til en dukke. Der er ingen grænser for barnets kreativitet og fantasi. Rollespillet fremmer de kognitive færdigheder. Selvfølgelig kan hånddukken også bruges af mor og far. På denne måde kan de fortælle historier interaktivt, f.eks. som en del af ritualet for at gå i seng. Herefter hopper hovedpersonen hurtigt under dynen og følger barnet i seng.

Med en separat tilgængelig kirsebærstenspude, som kan lægges inden i krammedugen, bliver kaninen også en trofast hjælper ved mavepine og på kolde vinterdage.
Trykknappen i halstørklædets åbning sikrer, at kirsebærkernedynen ikke glider ud. Det lyseblå tørklæde er fastgjort, så det er umuligt at sluge det. Den høje kvalitet kan også tåle hyppig vask ved 30° C i vaskemaskinen.
Kaninens hoved er blødt foret med hygiejnisk polyestervadding. Dyrets venlige ansigt er kærligt broderet i hånden.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 15 x 8 cm
  • Materiale udenpå: 100 % bomuld
  • Materiale indeni: 100 % polyester
  • Pleje: kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin Ringel Dingel
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin Ringel Dingel
sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin Ringel Dingel
Vejl. pris¹ 223 kr
212 kr