sigikid ® Hånddukke Prinsesse Min little Teater
-21%
Variant:
  • sigikid ® Hånddukke politibetjent My little Teater
  • sigikid ® Hånddukke Prinsesse Min little Teater
  • sigikid ® Hånddukke King My little Teater
  • sigikid ® Hånddukke My Little Theatre, Cook
  • +3

Vejl. pris¹
171 kr
Pris
135 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
36 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327831

EAN: 4001190427550

sigikid ® Hånddukke Prinsesse Min little Teater
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Løft tæppet for Kasper og hans venner!

De kunstfærdigt og kærligt designede hånddukker kan næsten ikke vente med at fortælle om deres eventyr. Enhver, der tror, at Punch and Judy-showet er et levn fra en fjern fortid, har aldrig observeret børn under et dukketeater: fascineret og koncentreret følger de med i de historier, der fortælles. Det er ikke ualmindeligt med ophidsede indskud. Børnene opdager, at figurerne reagerer på dem, og at de således ikke blot er passive tilskuere, men at de endda kan påvirke det, der sker. Selvfølgelig behøver skuespillerne ikke altid at være en del af en forestilling.
Hånddukker kan også bruges i hverdagen på en legende måde, f.eks. til at rydde op på værelset sammen med barnet eller blot til at gøre mindre historier mere spændende og øge barnets opmærksomhed. Teater og rollespil generelt fremmer børns koncentrationsevne, fantasi og sprogudvikling.

Prinsessen med lyserød krone, langt gult stofhår og bordeauxrød kjole har et venligt, broderet ansigt og er ca. 33 cm høj. Jerseyhår har en stor fordel i forhold til uldhår: det er let at vaske og pudser ikke. Figuren kan leges af både voksne og børn: Takket være det bløde, lette hoved kan selv små børn nemt holde dukken oprejst og demonstrere deres skuespilfærdigheder. Men dukkekroppen har også plads nok til voksenhænder. Prinsessen gør ikke kun en god figur som teaterdukke, men takket være den bløde, nuttede mikroplys og det bløde hoved fyldt med polyestervat er hun også ideel som en nuttet dukke til at kramme og som hjælp til at falde i søvn.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskinen. Vi anbefaler hånddukken til børn fra 1 til 8 år.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 33 x 15 x 9 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: Fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Hånddukke Prinsesse Min little Teater
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Hånddukke Prinsesse Min little Teater
sigikid ® Hånddukke Prinsesse Min little Teater
Vejl. pris¹ 171 kr
135 kr