sigikid ® Hånddukke Kasper My little Teater
Variant:
  • sigikid ® Hånddukke politibetjent My little Teater
  • sigikid ® Hånddukke Røver Min little Teater
  • sigikid ® Hånddukke Prinsesse Min little Teater
  • sigikid ® Hånddukke Krokodille Min little Teater
  • +6

Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327839

EAN: 4001190427574

sigikid ® Hånddukke Kasper My little Teater
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Løft tæppet for Kasper og hans venner!

De kunstfærdigt og kærligt designede hånddukker kan næsten ikke vente med at fortælle om deres eventyr. Enhver, der tror, at Punch and Judy-showet er et levn fra en fjern fortid, har aldrig observeret børn under et dukketeater: fascineret og koncentreret følger de med i de historier, der fortælles. Det er ikke ualmindeligt med ophidsede indskud. Børnene opdager, at figurerne reagerer på dem, og at de således ikke blot er passive tilskuere, men at de endda kan påvirke det, der sker. Selvfølgelig behøver skuespillerne ikke altid at være en del af en forestilling.
Hånddukker kan også bruges i hverdagen på en legende måde, f.eks. til at rydde op på værelset sammen med barnet eller blot til at gøre mindre historier mere spændende og øge barnets opmærksomhed. Teater og rollespil generelt fremmer børns koncentrationsevne, fantasi og sprogudvikling.

Dukken med en rød spids hue har et venligt, broderet ansigt og er ca. 34 cm høj. Figuren kan leges af både voksne og børn: Takket være det bløde, lette hoved kan selv små børn nemt holde hånddukken oprejst og dermed demonstrere deres skuespilfærdigheder. Dukkens krop giver også plads nok til voksenhænder. Kasperl gør ikke kun en god figur som teaterdukke, men er på grund af den bløde, nuttede mikroplys og det bløde hoved fyldt med polyestervat også ideel som en nuttet dukke til at nusse og som hjælp til at falde i søvn.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskinen. Hånddukken anbefales til børn fra 1 til 8 år.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 34 x 15 x 9 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: Fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Hånddukke Kasper My little Teater
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Hånddukke Kasper My little Teater
sigikid ® Hånddukke Kasper My little Teater
171 kr