I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
sigikid © H † nddukke Semmel Bunny
-10%
Variant:
  • sigikid © H † nddukke Semmel Bunny
  • sigikid ® Hånddukke Schnuggi
  • sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin DubbiDuu
  • sigikid ® Hånddukke Snuffle Kanin Ringel Dingel

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
200 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
23 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291796

EAN: 4001190392667

sigikid © H † nddukke Semmel Bunny
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Semmel Bunny - den venlige bunny har v'ret en af ???? de mest populære babybaveartikler i over 15 † r og er derfor en rigtigt sigikid-klassiker! Hovedet og ›rerne er lavet af nikkelstof og er kosede og vidunderligt bl› de og koselige, kroppen er lavet af ekstremt bl ›d frott klu klud og giver og r'kke haptika.

Fra nakkepuder og musikbog til dummy-stropper, denne gaveserie indeholder alle artikler til babyer og sm † b ›rn. Den koselige bl ›de h † nddukketuppe med klud tilbyder tre funktioner i‚ n: snuseklud, h † nddukken og med den matchende kirseb’rpude-fyldning kan den ende blive og varmepude. Bunny Rabbit er en f ›rste ven og uundv'rlig ledsager, hvad enten det er p † vej i barnevognen eller derhjemme ib› rnenes v'relse - ofte ud over babyalderen! De lange ben og farverige 'rmer g ›r det nemt at gribe fedt i og l'nge at suge, k'le og k'le. Hvis du skubber din h † nd gennem den nedre † bning af stoffet, forvandles kosekluden til en marionette p † ingen tid overhovedet. Der er ingen gr'nser til barnets kreativitet og fantasi. Rullespil tilskynder til kognitive f'rdigheder. Selvf ›lgelig kan h † nddukken ogs † bruges af mor og langt. P † denne m † de kan de fort'lle historier interaktivt - for eksempel som en del af sengetidritualet. Bagefter hopper hovedpersonen hurtigt under t'ppet og ledsager barnet til at sove. Med en separat tilgængelige kirseb'rgropspude (vare sigikid nr. 49000), som kan inds'ttes i indersiden af ???? kosekluden, bliver babyer elskede og er † en tro hj'lper til mavesmerter og p † kolde vinterdage. Snapl † sen ved † bningen af ???? kluden sikrer, at kirseb'rgropspuden ikke glider ud. Halsb † ndet er hurtigt fastgjort, det er ikke kan sluge. Den koselige klud af h ›j kvalitet kan og † t † le hyppig vask i vaskemaskine ved 30 ø C. Bunnyhovedet er bl› dt forud med hygiejnisk polyesterbomuld. Ansigtet er k'rligt broderet med h † nden. De ca. 35 cm stor koseklud er ideel som konstant ledsager og f ›rste babyleget› j og egner sig fra f ›dslen og frem. Derfor er det en ideel gav til fsel eller d † b.

sigikid l'gger s'rlig v'gt p † udvalgte materialer og gennemt'nkt design. Akkrediterede testinstitutter udf ›rer konstant test i produktudvikling og produktion i offentlig med leget› jsdirektivet 2009/48 / EF. M'rket sigikid st † r for kosede produkter, der vekker f ›lelser og giver b † de for'ldre og b› rn en gud f ›lelse. Jeg over 50 † r har m'rket fulgt sigikid og klart styrende princip: F ??RSTE KLASSE FOR B RN! Vi g ›r familiens verden mere koselig og farverig helt fra begyndelsen.

produktoplysninger:
  • M † l (l'ngde x bredde xh ›jde): 33 x 15 x 6 cm
  • Materiale udenfor: 68% polyester, 32% bomuld
  • materiale inde: 100% polyester
  • Pleje: Vaskbar ved 30 ø C
  • Alder: fra 0 m † neder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid © H † nddukke Semmel Bunny
4.5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid © H † nddukke Semmel Bunny
sigikid © H † nddukke Semmel Bunny
Vejl. pris¹ 223 kr
200 kr