Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
sigikid ® Griffin Snegl Green
Bæredygtig
Variant:
  • sigikid ® gribende kaninblå, grøn
  • sigikid ® Griffin får Green
  • Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
  • sigikid ® Griffin Lion Green
  • +9

Vejl. pris¹
149 kr
Pris
142 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330616

EAN: 4001190395378

sigikid ® Griffin Snegl Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og et æstetisk sofistikeret Design er de grundlæggende elementer, som sigikid lægger stor vægt på, når de skaber GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale.
De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Det ca. 13 cm store gribelegetøj i form af en snegl er ideelt til små babyhænder og er derfor det perfekte legetøj til din lille skat i de første vågne faser. Ranglen har en bevidst størrelse, så selv små babyhænder nemt kan gribe og holde legetøjet. Den søde snegl er klar til at blive udforsket med alle sanser og er med til at udvikle barnets motoriske færdigheder. Blandingen af forskellige farver og forskellige stoffer: gyldengul nicky, turkis jersey og hvid teddy giver en visuel og taktil variation.

Den indbyggede rangle er særlig sjov - en akustisk stimulans og en god belønning for vellykkede forsøg på at gribe fat i den. Ved hjælp af en løkke kan legetøjet også fastgøres over vuggen (f.eks. ved hjælp af en mobilholder fra sigikid ). Dyrets venlige ansigt er kærligt broderet, og det er blødt fyldt med uldkugler.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinens uldprogram.
sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 13 x 8 x 4 cm
  • Materiale udenpå: 100 økologisk bomuld
  • Materiale indvendigt: 100% uld
  • Pleje: kan vaskes ved 30 °C i uldvask
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Griffin Snegl Green
4.5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Griffin Snegl Green
sigikid ® Griffin Snegl Green
Vejl. pris¹ 149 kr
142 kr