sigikid ® Griffin ræv Green
Bæredygtig
Variant:
  • sigikid ® gribende kaninblå, grøn
  • sigikid ® Griffin får Green
  • Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
  • sigikid ® Griffin Lion Green
  • +10

Vejl. pris¹
186 kr
Pris
177 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330829

EAN: 4001190395675

sigikid ® Griffin ræv Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og et æstetisk sofistikeret Design er de grundlæggende elementer, som sigikid lægger stor vægt på, når de skaber GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale. De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Ræven er ca. 15 cm høj og ideel til små babyhænder, hvilket gør den til det perfekte legetøj til din lille skat i de første vågne faser. Ranglen har en bevidst størrelse, så selv små babyhænder nemt kan gribe og holde legetøjet. Den søde ræv er klar til at blive udforsket med alle sanser og er med til at udvikle barnets motoriske færdigheder.
Blandingen af forskellige farver - Orange , gylden gul, turkisblå, hvid, beige brun - og forskellige materialer - jersey, velour, teddy - giver en visuel og taktil variation.

Den indbyggede rangle er særlig sjov: en akustisk stimulans og en god belønning for vellykkede forsøg på at gribe fat. Dyret er blødt fyldt med uldkugler, og dets venlige ansigt er kærligt broderet. Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinens uldprogram. Grebslegetøjet anbefales fra 3 måneders alderen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 15 x 7 x 8 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C på uldprogram
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Griffin ræv Green
4.5
15 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Griffin ræv Green
sigikid ® Griffin ræv Green
Vejl. pris¹ 186 kr
177 kr