sigikid ® Griffin får Green
Bæredygtig -24%
Variant:
  • sigikid ® gribende kaninblå, grøn
  • sigikid ® Griffin får Green
  • Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
  • sigikid ® Griffin Lion Green
  • +10

Vejl. pris¹
208 kr
Pris
158 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
50 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291759

EAN: 4001190392315

sigikid ® Griffin får Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bæredygtige produkter, der er produceret på en fair og ansvarlig måde, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er de grundlæggende elementer, som sigikid lægger vægt på, da serien " Green " blev skabt.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der anvendes ubehandlet fåreuld som fyldmateriale. De farver og overfladebehandlinger, der anvendes i denne kollektion, er også vandbaserede og kemisk sikre. Artiklerne i serien egner sig perfekt som en gave til fødsel eller dåb. Det søde lille får er lavet af blødt vævet plys og en meget smuk gammelrosa tekstureret sweat - alt sammen økologisk bomuld - og hovedet er fyldt med 100 % jomfrufåruld uld. Det ca. 13 cm høje gribelegetøj er ideelt til små babyhænder og er derfor det perfekte legetøj til babys første vågne faser. Det søde lille får med den knyttede træring af bøgetræ er klar til at blive udforsket med alle sanser. Det vidunderligt glat forarbejdede træ giver haptisk variation. Den indbyggede rangle er også særlig sjov - en god belønning for vellykkede forsøg på at gribe fat. Alle materialer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens uldprogram. Ringen af bøgetræ kan fjernes før vask og rengøres med en fugtig klud. Halskluden er fastgjort, så det ikke er muligt at sluge den.

Anbefalet babylegetøj til at gribe og rasle med fra den 3. levemåned. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 13 x 6 x 7 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Pleje: Fjern trædele før vask
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Griffin får Green
4.5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Griffin får Green
sigikid ® Griffin får Green
Vejl. pris¹ 208 kr
158 kr