sigikid ® gribende kaninblå, grøn
Variant:
  • sigikid ® gribende kaninblå, grøn
  • sigikid ® gribende frø, grøn
  • sigikid ® gribende kaninrosa, grøn

Pris
155 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291139

EAN: 4001190393022

sigikid ® gribende kaninblå, grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Bæredygtige produkter, produceret retfærdigt og ansvarligt, naturlige materialer fra kontrolleret organisk dyrkning og et æstetisk krævende design er grundlaget for oprettelsen af ??serien ""Grøn"".

Alle stoffer, der bruges i denne serie, er 100% organisk - yderstofferne er fra kontrolleret organisk dyrkning (kbA), jomfru fåruld bruges som fyldmateriale. Farverne og overfladerne i denne samling er også vandbaserede og kemisk sikre. Artiklerne i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåb. Den søde kanin med det kærligt broderede og ekstremt venlige ansigtsudtryk er lavet af et blødt teddystof og en blå stribet jersey - alt økologisk bomuld. Hovedet og grebringen er fyldt med 100% jomfru fåruld. Den ca. 14 cm høje grebring er ideel til små babyhænder og er derfor det perfekte legetøj til babyens første vågne faser og er klar til at blive udforsket med alle sanser. En speciel sjov funktion er den indbyggede rangle - en vidunderlig belønning for vellykkede gribende forsøg. Den knyttede ring af bøgetræ i form af en stjerne tilbyder variation for babyen og kan berøres og udforskes med munden efter ønske, da den er lavet af vidunderligt glat og naturligt FSC-certificeret bøgetræ. De lange ører giver babyen ekstra gribende muligheder. Den orange farvede klud er fastgjort, så det ikke er muligt at synke.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask i vaskemaskinens uldcyklus. Birketringen kan fjernes og rengøres med en fugtig klud inden vask. Babylegetøjet anbefales til at hænge på, gribe fat i og rasle fra den 3. måned af livet Design. sigikid

Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test inden for produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48 / EF. Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 14 x 7 x 5 cm
  • Træring lavet af bøgetræ af høj kvalitet
  • Materiale: Yderside: 100% økologisk bomuld
  • Materiale indeni: 100% fåruld
  • Rengøring: Fjern trædele inden vask
  • Alder: fra 3 måneder
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® gribende kaninblå, grøn
sigikid ® gribende kaninblå, grøn
155 kr