sigikid ® gribende frø, grøn
Variant:
  • sigikid ® gribende frø, grøn
  • sigikid ® griffin abe, grøn
  • sigikid ® gribende kaninblå, grøn
  • sigikid ® gribende kaninrosa, grøn

Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291137

EAN: 4001190393008

sigikid ® gribende frø, grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Bæredygtige produkter, produceret retfærdigt og ansvarligt, naturlige materialer fra kontrolleret organisk dyrkning og et æstetisk krævende design er grundlaget, som oprettelsen af ??serien ""Green"" er baseret på.

Alle stoffer, der bruges i denne serie, er 100% organiske - de ydre stoffer er fra kontrolleret organisk dyrkning (kbA), jomfru fåruld anvendes som fyldmateriale. Farverne og overfladerne i denne samling er også vandbaserede og kemisk sikre. Artiklerne i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåb. Frøen er lavet af blødt bunke stof og en beige og hvid samt en grøn stribet jersey - alt økologisk bomuld. Hovedet og kroppen er blødt fyldt. Den ca. 19 cm høje grebende frø er ideel til små babyhænder og er derfor det perfekte legetøj til babyens første vågne faser og er klar til at blive udforsket med alle sanser. En speciel sjov funktion er den indbyggede rangle - en vidunderlig belønning for vellykkede gribende forsøg. Bøgens ring i form af en blomst, som den frække frø holder tæt med sine lange arme, tilbyder variation for babyen og kan berøres og udforskes med munden efter ønske, da den er lavet af vidunderligt glat og naturlig FSC- certificeret bøgetræ.

Med de praktiske bånd på frøens bagside kan gribelegetøjet fastgøres til barnevognen, babybilstolen eller barnesengen som vedhæng og er derfor altid inden for rækkevidde. Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask i vaskemaskinens uldcyklus. Birketringen kan fjernes og rengøres med en fugtig klud inden vask. Babylegetøjet anbefales til at hænge på, gribe fat i og rasle fra en alder af 3 måneder.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design. Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test inden for produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48 / EF. Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 13 x 7 x 4 cm
  • Træring lavet af bøgetræ af høj kvalitet
  • Materiale: Yderside: 100% økologisk bomuld
  • Materiale indeni: 100% fåruld
  • Rengøring: Fjern trædele inden vask
  • Alder: fra 3 måneder
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® gribende frø, grøn
sigikid ® gribende frø, grøn
141 kr