sigikid® Green Sutteklud Isbjørn

sigikid® Green Sutteklud Isbjørn249 kr
Pris
205 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
44 kr-18%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268541

sigikid® Green Sutteklud Isbjørn
Naturlig - Organisk - Biologisk: Naturlige materialer fra kontrolleret, økologisk landbrug og et æstetisk sofistikeret design er det grundlæggende, som sigikid hylder, ved at oprette en "Green" serie. Består af 100% økologiske materialer og er fyldt med uld. Alle farver er vandbaserede og uden kemi.

Varerne i serien er perfekte som gave til fødselsdag eller dåb. De forskellige materialer gør det nuttede legetøj ikke kun synligt interessant for babyen, men tilbyder også en haptisk oplevelse for de små hænder.
Nussekluden er et specielt stykke stof - den første ven og en uundværlig ledsager - ofte ud over babyalderen. De knyttede ender animerer for at føle og sutte, og snart ledsager den lille hare din baby dag og nat. Af den grund alene anbefales det at være opmærksom på den højeste kvalitet, når du vælger et babylegetøj.

Hovedets specielle design får puttekluden til at ligne en flad pude. Bare put og hav' det godt. Fremstillet af materiale i høj kvalitet. Egner sig fra fødslen som nusseklud.Detaljer:
  • Benenderne knyttes for at gribe eller suge
  • Hyggelig og super blød
  • Overdel lavet af certificeret økologisk bomuld
  • Let at rengøre, vaskes ved 30 ° C med et uldvaske program
  • Mål: 27 x 16 x 3 cm
  • Materiale: 100% fåreuld
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

sigikid® Green Sutteklud Isbjørn
249 kr
205 kr
Top mærker