sigikid ® Glove Secret Santa My little Theatre

sigikid ® Glove Secret Santa My little Theatre


Variant:
  • sigikid ® Glove Animals My little Theatre
  • sigikid ® Glove Secret Santa My little Theatre

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327012

EAN: 4001190427833

sigikid ® Glove Secret Santa My little Theatre
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fem små fidgets fifler frem og tilbage, fem små fidgets finder det slet ikke svært!
Hvor sjovt: De fem farverige nisser kommer til live, når mor eller far tager handsken på og bevæger fingrene. Nogle gange enkeltvis, andre gange alle sammen, nogle gange langsomt, andre gange hurtigt, danser nisserne til sjove børnerim eller fortæller barnet små historier. Der er ingen grænser for fantasien!

Nissehandsken er en vidunderlig måde at interagere med dit barn på. Nisserne kan bruges til historiefortælling, højtlæsning eller sang for at øge dit barns opmærksomhed.
Nissernes ansigter er broderet, og alle materialer er af høj kvalitet. De ekstremt farverige stoffer kan tåle hyppig vask ved 30 °C på skånsom vaskemaskine.
Handsken anbefales til babyer og børn i alderen 3 til 48 måneder.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 28 x 16 x 2 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Rengøring: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Glove Secret Santa My little Theatre
sigikid ® Glove Secret Santa My little Theatre
112 kr