sigikid Får med lange arme - Kuschlis

sigikid Får med lange arme - Kuschlis


249 kr
Pris
204 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
45 kr-18%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227018

sigikid Får med lange arme - Kuschlis
Giver et stort kram! Alle bamser fra serien Kuschlis er fremstillet af dejlig blødt plys. Ideel til hygge, trøst og et kram. En ven for livet!

Fåret er er 31 cm stort og er fremstillet med to forskellige plyssorter. Halstørklædet er syet fast til bjørnen. De sorte plastøjne er fastgjort med låse på bagsiden.

Fåret er fyldt med polyestervat og er fyldt med granulatkugler i bagdelen. Således kan den sidde selvstændigt. Egnet til børn fra 0 til 8 år, kan vaskes ved 30°C i vaskemaskinen.

Detaljer:
 • Ydermateriale: 100% polyester
 • Materiale indvendigt. 100% polyester
 • Mål: 31 cm
 • Vaskbar ved 30 °C
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  sigikid Får med lange arme - Kuschlis
  249 kr
  204 kr
  Top mærker