sigikid ® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
Variant:
 • sigikid ® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
 • sigikid Patchwork Sweety - Frø
 • sigikid® Dovendyr Patchwork Sweety
 • sigikid® Ræv Patchwork Sweety
 • +5

Pris
360 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291114

EAN: 4001190392131

sigikid ® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Patchwork Sweety kosede legetøj af sigikid erobrer børns hjerter med storm! -
Deres design er unik, fordi de er sååå vidunderlige farverige - ligesom børn elsker det! Varemærket for disse ekstraordinære kosede dyr: farverig blanding af materialer og farverige striber kombineret med høj kvalitet plys. Kram, kos, trækker bag dem, oplever eventyr sammen ... den søde løve med sin fluffy lange manke og det trofaste udseende er klar til en spændende tid med sin nye legekammerat. Den brune bamse plysj i kombination med de farverige bomuldsstoffer gør dette koselige legetøj til et ekstraordinært legetøj til børn. De lange arme og ben giver løven det typiske sigikid-toddle touch og jeg aden barnet til at tage sin nye elskede overalt og trække ham bag sig. hygiejnisk polyesterwadding. Det har lidt plastgranulat i bunden og fødderne - så det kan sidde perfekt, og benene dingler så pænt. Plastgranulaterne sys i en ekstra bomuldspose - så pellets er garanteret at forblive på plads. De sorte plastiske øjne er fastgjort på bagsiden med låseskiver. En trækprøve udføres for at bekræfte fastgørelsen. Dette involverer trækning i 10 sekunder ved hjælp af en trækanordning, hvilket bekræfter den korrekte fastgørelse. Det koselige legetøj kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C uden problemer og tåler hyppig vask. Alle materialer er testet af et akkrediteret testinstitut i henhold til legetøjsdirektivet 2009/48 / EF.

Det ekstraordinære koselige legetøj anbefales til børn fra et års alder. Mærket sigikid står for kosede produkter, der vekker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart styrende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere koselig og farverig helt fra begyndelsen.

produktdetaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 30 x 10 x 12 cm
 • materiale udenfor: 48% bomuld, 40% polyester, 12% akryl
 • materiale inde: 100% polyester
 • Rengøring: vaskbar ved 30 ° C
 • Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - sigikid ® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
9 Bedømmelse
 
9
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

sigikid ® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
360 kr