sigikid ® Crackle klud skib Green
Bæredygtig

sigikid ® Crackle klud skib Green


Variant:
  • sigikid ® Crackle klud skib Green
  • sigikid ® crackle klud bil Green
  • sigikid ® crackle klud ande Green

Vejl. pris¹
186 kr
Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330721

EAN: 4001190395613

sigikid ® Crackle klud skib Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale. De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Det ca. 16 cm høje skib med knudret bøgetræsring er en griffin og krakeleret stof på samme tid. Det er det perfekte legetøj til din lille drengs første vågne faser.
Grebslegetøjet er bevidst udformet i en størrelse, så selv små babyhænder kan gribe og holde legetøjet godt. Skibet kan udforskes af barnet med alle sanser og bidrager til udviklingen af barnets motoriske færdigheder.

Blandingen af forskellige farver: Orange , gyldengul, turkis, hvid, mudder og forskellige materialer: jersey, velour, teddy og den naturlige, glatte bøgetræsring giver en visuel og haptisk variation. Den integrerede knitrende folie er særlig sjov - en akustisk stimulans og en god belønning for vellykkede gribeforsøg.
Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinens uldprogram. Grebslegetøjet anbefales fra den 3. levemåned.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16 x 16 x 3 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld, bøgetræ ring
  • Materiale indeni: Knitrende folie
  • Rengøring: uldvask ved 30 °C, fjern trædele før vask
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Crackle klud skib Green
sigikid ® Crackle klud skib Green
Vejl. pris¹ 186 kr
171 kr